Diaris de viatges

Diari de viatge a Paris

Dia 1

Avuí hem arribat a París després de un llarg viatge en avió, quant hem arribat, ens hem instalat en un hotel. Cadascun s’a instalat a la seva habitació i segidament ens hemjanat a veure la torre Efel. Hem anat a dinar a un restaurant al costat de l’Ubre, quan vem acabar vem anar a veure la Mona Lisa. Vam anar a sopar a l’Hotel i vem anar a les habitacións.

Dia 2

Després d’esmroza vem anar a la pisinsa on vem passar tot el mati, després vem anar a dinar a l’Hotel. A la tarda vem anar a disney land on ens vem montar en moltes atraccions, ens o vem passar molt bé. Seguidament vem tornar a l’Hotel per vestirnos i anar a un restaurant del centre de Paris.

Dia 3

Avui es l’ultim dia, vem visitar la pastiseria més famosa de Paris ens hem pres un café. Quan vem acabar d’esmorzar vem anar a fer una volta pels carrers de Paris. Alla vem dinar en un restaurant que ens vem trobar pel camí, quan vem acabar tot seguit vem demanar un taxi per anar a l’Hotel i recollir tot,per marxar a l’aeroport. Després de tres hores de viatje vem arribar a Barcelona.

La Torre Eiffel: París a sus pies - LocuraViajes.com
FOTO FETA PER: LocuraViajes.com